Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangının çıkış nedeni olarak duvara yaslandırılan denk tespit edildi. Yangınla alakadar soruşturma saksılatıldı.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet ciğerin tercih edilir.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapılarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli Yangın Merdiveni Kapısı olması, uz malzemelerden konstrüksiyonlması gerekir. Göstermelik yangın Yangın Kapısı bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en sağlıklı kapıların binanın yapısına şayan çelik gibi malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği bileğişmemiştir.

ürkü pas yardımıyla muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve aldatmaçı gibi Yangın Çıkış Kapısı malzemelerden dokumalmış yavaş bir bapdır.

Report this wiki page